már
20

T épület - GYIK

Címkék: tandem harrr | Szerző: venuswoman | 4:41 pm

Mi a ***** az a T épület?
A T épület bizony egyetemünk legfontosabb része, a Tandem. Ide járunk kávézni, illetve messze földön híres citromos szódát fogyasztani!

Miért olyan jó a T épület?
Van cigi, van pia, van kaja, van wifi, van wc és van wc papír is, de ami ezeknél sokkal fontosabb, ott vannak a pajtik, és a T épületben mindenki tolerálja, ha max hangerőn beszélünk a szarásról. (Nem esik senkinek az orgánumába, ahogy Atink mondaná, de ezt majd máskor.)

Mit fogyasszak a T épületben?
Sört, kávét, kólát, de ha igazán sznob vagy, te is citromos szódát kérsz mindenhez! ;)

Miért írtok a T épületről?
Bár blogunk még egy hete sem létezik, kollégámmal máris eltökélt célunk kikerülni a T épület falára. Meg amúgy tényleg folyton ott meresztjük a seggünket.

Mi van az egyetem többi épületével?
Az E, C és S épületekről mindenki eleget tud már, megemlíthetjük még a B épületet, ahol lassú a kiszolgálás, de van meleg gyorsétel, és elfogadnak kajajegyet (gyengébbek kedvéért: a Burger Kingről tépem a pofám), szociológia előadás helyett (ilyenünk már nincs, így ritkán járunk már arrafelé) vagy egy kólakirályi vizitért ajánlhatjuk az M épületet a Kálvin téren. A többit egyelőre homály fedi, de mindig érkeznek újak és újak!

Amúgy mi a szar az a GYIK? Ezt sosem tudtam...
A GYIK a Gyakran Ismételt Kérdések (neeeeem, nem a gyakorikerdesek.hu), de ezt még a Burger Kingesnél is gyengébb emberek kedvéért.

Mikor mehetek a T épületbe?
Amikor nyitva van. Persze mehetsz olyankor is, amikor nincs, csak azt a törvény bünteti. Majd legközelebb megnézem a pontos nyitvatartást, nehogy bajba kerüljetek :D

A barátom megcsalt egy mirelit hallal! Szerintetek már nem szeret engem? Ráadásul a nap beszűrödik a szobámba és sárga foltot hagy a padlón! Milyen súrolószerrel tüntessem el?
Erre inkább majd kolléga válaszol -.-
 

A bejegyzés trackback címe:

https://harrr.blog.hu/api/trackback/id/tr431014628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása