ápr
16

Szeretném ha műveltek lennétek, és erről is hallanátok, szóval szeretnék mindenkinek nagyon boldog hájfájv napot kívánni, adjatok sok hájfájvot felebarátaitoknak, ide meg egy Blog Five ezazzzzz! :D
És ha nagyon be vagytok izgulva, küldjetek nekem Facebookon egy nagynagynagy Facebook Five-ot, mert ma azokat gyűjtöm ;)
További választék: Phone Five, Msn Five, Sms Five (kivéve ha nem kapom meg... ;) ), blablablabla, úgyis feltaláljátok magatokat, csak hajrá!

HIGH FIVE


(A képen látható életkép NEM HELYÉNVALÓ. A Harrr Code szerint akármit is csinál egy pajti, ha a másik High Fiveolni akar, a pajtinak KÖTELESSÉGE megtenni!!! Aki erre nem hajlandó az búcsúzzon el barátságomtól ÖRÖKRE és hüpp hüpp hüpp Cry Five.
Amúgy jól vagyok.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://harrr.blog.hu/api/trackback/id/tr751069398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása