ápr
15

Szűz
Vigyázzon! Hiába próbálja magát szűznek tettetni, egy titokzatos perverz alak Önre ereszt majd egy kiéhezett orrszarvú csordát akik mind megbasszák a suncikáját.

Mérleg
A hét végére már azt fogja kívánni, bár meg ne született volna, ugyanis egy perverz kegyetlen gyilkos el fogja rabolni Önt és napokig kínozza majd egy sötét kamrában. Lehet máris lesben áll... Forduljon csak hátra!

Skorpió
A Skorpiók kanapéja alatt egy titokzatos késes gyilkos lapul, csak arra várva, mikor néz be alá és szúrhatja ki az Ön becses szemét. Utána amúgy tuti megbassza a szemgödrét.

Nyilas
Önnel egy nagyon humánus titokzatos gyilkos fog végezni, aki csak álmában megfojtja egy párnával. Persze aztán lehet, hogy a holttestét feldarabolja, megsüti és tálalja éhes, ázott barátainak.

Bak
A héten a Bakot elrabolja egy titokzatos, perverz villásfaszú férfi és addig bassza szájba, amíg a Bak darabjaira nem szakad.

Vízöntő
A Vízöntőt a hét vége felé egy titokzatos idegen feldarabolja és a Sunába Dunába szórja testrészeit.

Halak
A Halak bármit tehetnek, de vasárnap egy kedvesnek tűnő ismerősük feldug a seggükbe egy esernyőt, kinyitja és jól megforgatja. Fájni fog.
Kos
Ha Ön Kos, akkor óvakodjon szombat délelőtt, mert amikor legkevésbé számít majd rá, egy titokzatos gyilkos agyonlövi.

Bika
Azt hiszi azért, mert már meghalt, biztonságban van? Egy titokzatos perverz állat péntek éjjel kiássa tetemét és szétvereti a pisijével.

Ikrek
Ne ijedjen meg, Önnek csak simán megáll a szive. Bár lehet hogy nem véletlenül...

Rák
Önt vasárnap délután ezer százalék, hogy megmérgezi egy titokzatos és kegyetlen gyilkos.

Oroszlán
Naná hogy az Oroszlán az a titokzatos perverz és kegyetlen gyilkos!

A bejegyzés trackback címe:

https://harrr.blog.hu/api/trackback/id/tr241066741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása