már
16

Kedves kis harrrjaim!
Élőben jelentkezik a Magyarország Következő Csúcsmodellje c műsor, főszerepben Harrr Borbála aki fenséges méltósággal ül mellettem.
Jelen van még az ismert
Csicsek Mary, idősödő matematikus palánta, akiről bejegyzésem szólni fog.

Csicsek Mary 1912-ben született Afganisztánban, apja jómódú kecskepásztor, anyja elismert terhestorna oktató (hognaat.hu/ss/08/belatvany081205.jpg - ezen a képen középen látható, épp Mary-vel terhes).
Mary már fiatalon érdeklődött a kutya mínusz macska jelensége iránt, ezért 13 éves korában beadta jelentekzését a Budapesti Kutyi-Cicó Százezer Tudományos Egyetemre, ahová felvételt is nyert.
Sikeres egyetemi évei után, a kis zseni a pornóiparban helyezkedett el, mint az első pinaszájú kiskorú.
Sajnálatos módon karrierje véget ért, mikor a fiatal Kovi szétfeszítette az anyahajót, amit Mary a seggének hívott.
A szomorú kudarc után Mary politikai pályán szeretett volna érvényesülni, de egy mindent elsöprő szerelem közbeszólt. Dr. Fanszőr László temperamentuma azonnal magával ragadta a nimfomán Csicsek Mary-t. Fél év után házasságra került sor, de Dr. Fanszőr pár boldog év után rejtélyes körülmények között elhalálozott.
Mary hatalmas mennyiségű pénzt örökölt, melyet jótékony célra fordított: megalapította az első Nó Pániking Rehabilitációs Központot. Mary ekkor még csak 18 éves volt.
A létesítményben ismerkedett meg új szerelmével...

(Folyt. köv.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://harrr.blog.hu/api/trackback/id/tr601005450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása