már
26

Ati bánatosan ült törzshelye, a Kínai Nagyfal tövében. Már 55ször lefényképezte magát felülről, 14szer alulról (ezeken leginkább csak a segge látszódott) és 208szor oldalról, de még hobbija sem vidította fel ezalkalommal. A telihold bánatosan nézett Atira, aki magába roskadva ült a Falon.
Nem tudta hová tenni érzéseit. A Rottyával töltött felejthetetlen reggel még mindig kísértette, de emlékezett Uzsi csillogó szemeire és csilingelő kacajára.
Érzései vad tornádóként dúltak törékeny lelkében. Ati nem akarta hiú ábrándokkal kecsegtetni a lányokat, de mégis... Rottya előző nap annyira ellenállhatatlan volt, hogy Ati végzetes hibát követett el. A reggeli program után ugyanis kettesben ebédeltek Luigi kifőzdéjében és a gyertyafény Atit nagyon hangulatba hozta. Rottya kicsit szomorkás volt, mert előző délután kapta telefonon a hírt, hogy kis nyuszija, Morzsi fülrákban elhunyt. Ati nagyon sajnálta a kis jószágot, de elvarázsolták Rottya könnyes szemei, melyek Ati izmos (???) felsőtestét pásztázták.
Ati átnyúlt az asztal felett és megfogta Rottya kezét.
-Annyira sajnálom, hogy Morzsi meghalt.
-Ő mindig itt fog élni a szivemben.-mondta erre Rottya és elmorzsolt egy könnycseppet.
Ati ekkor felborította az asztalt és hevesen magához rántotta Rottyát.
-Akarlak!-mondta szenvedélyesen és megcsókolta a lányt.
Ebben a pillanatban lépett be Luigi kifőzdéjébe Veréb, aki felvonta szemöldökét, majd visszament a C épületbe, hogy elújságolja a többi versenyzőnek, mit látott az imént.
Ati már csak arra eszmélt, hogy Uzsi sírva vágja hozzá a kinyomtatott diákat és azt kiabálja, hogyha ő ezt tudja, sosem nevez be a versenybe...
Ati bánatosan nézett fel az égre.
-Bárcsak jóvátehetném ezt a hibát...-mormolta, és ekkor varázsütésre megjelent előtte Tyra Banks, a műsor vezetője és annyit mondott:
-Most megteheted!-és kézenfogta Atit, hogy a zsűri elé vigye...

[Folyt. köv.]

A bejegyzés trackback címe:

https://harrr.blog.hu/api/trackback/id/tr901026088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása